Epic V6 tourer! Är det namnet på Epics nya surfskimodell? Det finns bilder och videoklipp på nätet som kan tyda på att det kommer en hybrid mellan havskajak och surfski. Om det är riktiga bilder på en ny modell, prototyp eller ett hemmabygge är oklart. Den ser väldigt kort ut. Kan det vara samma mått som Epic 16 X, 4.88 meter x 58.4 cm? Luckorna på bilderna stämmer inte överens med de som finns på nuvarande versioner av Epic 16X. Nästan så jag hoppas på att det är ett hemmabygge. icon smile Epic V6 tourer   Ny tursurfski från Epic?

epic v6 tourer Epic V6 tourer   Ny tursurfski från Epic?

epic v6 tourer in surf Epic V6 tourer   Ny tursurfski från Epic?

epic v6 tourer on beach Epic V6 tourer   Ny tursurfski från Epic?

Alla bilder från Facebook

Trallvänlig musik! icon smile Epic V6 tourer   Ny tursurfski från Epic?

Leave a Reply